Pořádání firemních večírků

Agentury
            Pokud s pořádáním akcí tohoto typu nemáte zkušenosti, nebo si myslíte, že byste to sami nezvládli. Máte k dispozici mnoho agentur, které se o vše potřebné postarají.
            Berte v potaz hlavně to, že akce toho typu se musí naplánovat několik měsíců předem. Agentury si vedou přesnou databázi kdy a kde je volné místo pro váš večírek. Tedy vám plac, na kterém se společně domluvíte, s dostatečným časovým předstihem zarezervují.
Večírek je zábava
Kolik si agentura naúčtuje za služby?
            Většinou se jedná o částku kolem 20% z peněz, které byste museli uhradit i tak. Do této částky se počítá suma za řízení celého eventu, včetně cena pronajatých prostor.
            Určitě je dobré předtím, než začnete s nějakou agenturou spolupracovat, spočítat si, zda by vás akce vyšla levněji, pokud byste ji pořádali sami.
Jak večírek uspořádat?
Datum– Nejdůležitější organizační věc je, skloubit datum tak, aby se to alespoň většině vašich kolegů nemísilo s osobními plány. Proto se všech nejprve zeptejte a společně se domluvte.
Místo– Pokud chcete opravdu dobrou lokaci, je rozhodně na místě si ji rezervovat klidně i s ročním předstihem. Nejlepší místa jsou totiž hned pryč! Pro hledání placu je určitě dobrý Google vyhledávač. Pokud chcete uspořádat event pro zákazníky, můžete dokonce díky Google analytics určit, kde se jich nachází nejvíce. Nezapomeňte si zjistit, co vše máte zahrnuto v ceně pronájmu lokality! Domluvte se, zda vám zdejší personál pomůže s následným úklidem po skončení. Popřípadě si objednejte úklidovou službu, která vám ušetří práci, a vy nebudete mít zkažený dojem z akce. Pokud se váš večírek protáhne do dalšího dne, zařiďte nocleh. Před zahájením si běžte prohlédnout všechna místa, která budete při evenu používat.Úklid po akci
            Občerstvení
            Zkuste zjistit, co má kdo rád a na co kdo má alergie. Bude lepší švédský stůl, nebo jídlo na objednávku? V obou případech je na vás, z čeho si hosté budou moci vybrat jak k jídlu, tak k pití. Pokud budete mít určený čas jídla, dejte mimo něj hostům možnost “ zobat “různé drobné pochutiny, určitě budou vypadat dobře i hostesky pobíhající s tácky jídla.
            Snažte se v jídle vyhovět co nejvíce lidem. Od věci není ani vegetariánské menu.

About the Author

You may also like these